Salon Visuelle

Gezichtsbehandelingen

content image

Gezichtsbehandeling de luxe gecombineerd met;

japanse gezichtsmassage

rug-hoofd-nekmassage

met reiki en hoofdmassage

met voetreflexbehandeling

De combinatiebehandelingen zijn 59,95 Euro en worden inclusief moxalamp aangeboden

Vanaf januari 2017 wordt regelmatig bezoek aan de salon beloond! Als u elke maand (4 weken) voor een behandeling, de luxe, in de salon komt betaalt u slechts 30 Euro.! Normaal 43 Euro. Voorwaarde is dat u ook daadwerkelijk elke 4 weken voor een behandeling komt.

 

Reinigende behandeling (tot 21 jaar)

Reinigende behandeling van de onzuivere jonge huid.

25,50

Basic BeauCaire

Huidanalyse - oppervlaktereiniging - dieptereiniging - modeleren wenkbrauwen - harsen gelaat - masker - dag/nachtverzorging - evt. naar wens lichte make up.

39,00

Luxe behandeling

Met Dr. Baumann of S.P.A.; Nekmassage- huidanalyse - oppervlaktereiniging - dieptereiniging - modeleren wenkbrauwen - harsen gelaat - masker (tijdens masker keuze uit hand -of voetmassage- of hoofdmassage) - gezichtsmassage - dag/nachtverzorging - naar wens lichte make-up.

43,00

Luxe en ontspanning

Dr.Baumann of S.P.A.; dit is een echte ontspanningsbehandeling. Vooraf aan de gezichtbehandeling ondergaat u een rugmassage en daarna volgt de gezichtsbehandeling. Na de dieptereiniging met peeling krijgt u een hoofdmassage tijdens het masker. Het harsen van het gelaat en 't epileren/harsen van de wenkbrauwen zit niet standaard in deze behandeling begrepen, maar kan wel als losse behandeling bijgeboekt worden. Als afsluiting een gezichts, hals, nek, decolletémassage.

U komt als herboren uit de stoel!

51,00

S.P.A. granenpeeling

Met de granenpeeling krijgt u een superzachte huid. In combinatie met de plantenoliën die ervoor zorgen dat de peeling afgerubbeld wordt, wordt uw huid middels deze uiterst milde, maar doeltreffende peeling ontdaan van de dode opperhuidcellen. Na de granenpeeling wordt uw huid intensief gevoed met de vruchten/kleimasker uit de S.P.A. serie. Tijdens het masker een ontspannende hoofdmassage

51,00

SkinIdent

SkinIdent van Dr.Baumann met huididentieke ingrediënten.

56,00

IJsbol/warmtebolmassage

Een complete behandeling zoals de luxe behandeling maar met uitbreiding van de ijs/warmtebolmassage. Verbetert bloedsomloop en laat uw gezicht weer stralen.

51,00

Japanse gezichtsmassage

De Japanse Facelift Massage baseert zich op de meridianen in het lichaam en bewerkt de acupunctuurpunten in het gezicht. Het is een traditionele Japanse kunst die zich door verschillende generaties heen verfijnde en verder ontwikkelde. Omwille de talrijke positieve effecten op de gezondheid en het geluksgevoel van de mens, wint deze massagevorm de laatste jaren enorm aan populariteit. Tijdens deze massage worden verschillende technieken gebruikt zoals onder andere; gezichtsreflexologie, accupunctuur pressure punten op meerdere meridianen en lymfe- en reflexzone massage in het gezicht. 

 

35,00

Fruitzuurpeeling / mineral sea peel gel

Beide peelingen werken intensief door op de huid. De fruitzuurpeeling werkt het best indien er in kuurverband behandeld wordt. 2 behandelingen per week gedurende 4 weken. Indien u kiest voor deze kuurbehandeling dan betaalt u in één keer de kuur. U betaalt dan slechts 360 Euro voor 8 behandelingen (U krijgt dan 2 behandelingen cadeau!) De Mineral Sea Peel gel bevat zeezout en kalkalgen. Maakt de huid fris, fluweelzacht en beter doorbloed. De bloedcirculatie wordt d.m.v. deze peeling geactiveerd.

61,00

Algen Thermo Behandeling

Deze behandeling geeft een uitstekend resultaat bij een verslapte, atrofische en slecht doorbloede huid.

 

51,00