Salon Visuelle

Laatste nieuws

Guasha/FaceForming

19-09-2014

GUASHA GEZICHTSMASSAGE

De GUASHA gezichtsmassage is een zeer zachte methode waarbij het gezicht met een jadesteen wordt behandeld. De energie- en bloedcirculatie wordt door de behandeling gestimuleerd. De afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd waardoor de huid er stralend uit gaat zien. Het verouderingsproces kan d.m.v. deze techniek worden vertraagd. Tijdens de gezichtsbehandeling zal deze jadesteen evt toegepast worden naar gelang conditie van de huid

Lees verder

Stichting Tess

17-06-2014

Schoonheidssalon Visuelle draagt Stichting Tess een warm hart toe met een speciale behandelprijs van 30 Euro op de maandagen en woensdagavonden!!

Stichting Tess is een erkende instelling die geld inzamelt voor dolfijn ondersteunende therapie voor kinderen met het syndroom van down, autisme of een andere verstandelijke of motorische beperking.

Om Stichting Tess te steunen heb ik besloten om van elke wellnessbehandeling  5 Euro te doneren aan Stichting Tess.   

Wellnessbehandeling;

Welkom met voetbad.

Naar keuze hoofd- of rugmassage

Reiniging gelaat met masker

Tijdens masker keuze uit hand- of voetmassage

Afsluitende hals/nek/decolleté en gezichtsmassage

Epileren/harsen is niet standaard bij deze behandeling inbegrepen

30 Euro.

Lees verder

Gezondheid en schoonheid

22-04-2014

P. Jentschura heeft een drie stappenplan ontwikkeld naar gezondheid en schoonheid:

Reiniging (7x7 Kruidenthee)
Regeneratie (Wurzelkraft)
Uitscheiding (MeineBase Badzout)

Volg de Mijn BasenKuur om geheel te ontzuren en ontslakken. De kuur bevat basenopbouwende voeding, zuiver plantaardige vitale stoffen en basisch-minerale lichaamsverzorging met een pH-waarde van 8,5. De producten die tijdens deze kuur worden gebruikt kunnen ook afzonderlijk worden gebruikt bij specifieke klachten.

WurzelKraft fruitig en aromatisch

[WurzelKraft fruitig en aromatisch] Beleef de grenzeloze verscheidenheid van de natuur! Ontzuren & Ontslakken d.m.v. neutraliseren en afvoeren van de opgeloste afvalstoffen als ook versterking van de nier- en darmfunctie met Wurzelkraft.
 

7x7 Kruidenthee

[7x7 Kruidenthee] De kracht van kruiden, een geschenk van de natuur! Ontzuren & Ontslakken d.m.v. los maken van de slakken uit de weefsels met 7x7 Kruidenthee.
 

MeineBase Badzout

[MeineBase Badzout] Een huid zo zacht als fluweel en zijde! Ontzuren & Ontslakken d.m.v. reiniging/uitscheiding van de afvalstoffen over de huid met MeineBase, basisch mineraalzout voor lichaamsverzorging.

Lees verder