Salon Visuelle

Vennen 7
5104 CS Dongen
Telefoon: 0162321611 / 0615476575
Email: info@visuelle.nl

Salon Visuelle Facebook Salon Visuelle LinkedIN
 
Welkom
Social Media 

Behandelingen

Dr.Alkaitis

Dr. Alkaitis is een 100% biologisch en natuurlijk product voor de gezichtsverzorging. Het is ontworpen voor alle huidtypes gebaseerd op een natuurlijke en biologische basis van raw foods ingrediënten. Dr. Alkaitis producten stoppen, voorkomen en behandelen verschillende huidcondities en brengen de natuurlijke balans en gezondheid terug op een gezonde en verantwoordelijke manier. De combinatie van een diep-wetenschappelijke fundering en een brede kennis van de therapeutische eigenschappen van planten in hun natuurlijke staat maakt Dr. Alkaitis een uniek product met geen gelijke.

Dr. Alkaitis gebruikt gecertificeerde organische, biodynamische en ethisch verantwoorde ingrediënten in hun natuurlijke staat zonder chemische toevoegingen voor het beste resultaat. Wij maken geen gebruik van chemische ingrediënten of processen en hierdoor kunnen wij de beste en meest natuurlijke verzorging leveren voor uw huid.

Onze producten zijn 100% biologisch en organic | Vegan | Unisex | Geen chemicaliën | Cruelty free | Geen GMO’s | Natuurlijk en biologisch

51 Euro

€ 25,50

Reinigende behandeling (tot 21 jaar)

Reinigende behandeling van de onzuivere jonge huid.

€ 39,00

Basic BeauCaire

Huidanalyse - oppervlaktereiniging - dieptereiniging - modeleren wenkbrauwen - harsen gelaat - masker - dag/nachtverzorging - evt. naar wens lichte make up.

€ 43,00

Luxe behandeling

Met Dr. Baumann of S.P.A.; Nekmassage- huidanalyse - oppervlaktereiniging - dieptereiniging - modeleren wenkbrauwen - harsen gelaat - masker (tijdens masker keuze uit hand -of voetmassage- of hoofdmassage) - gezichtsmassage - dag/nachtverzorging - naar wens lichte make-up.

€ 51,00

Luxe en ontspanning

Dr.Baumann of S.P.A.; dit is een echte ontspanningsbehandeling. Vooraf aan de gezichtbehandeling ondergaat u een rugmassage en daarna volgt de gezichtsbehandeling. Na de dieptereiniging met peeling krijgt u een hoofdmassage tijdens het masker. Het harsen van het gelaat en 't epileren/harsen van de wenkbrauwen zit niet standaard in deze behandeling begrepen, maar kan wel als losse behandeling bijgeboekt worden. Als afsluiting een gezichts, hals, nek, decolletémassage.

U komt als herboren uit de stoel!

€ 51,00

S.P.A. granenpeeling

Met de granenpeeling krijgt u een superzachte huid. In combinatie met de plantenoliën die ervoor zorgen dat de peeling afgerubbeld wordt, wordt uw huid middels deze uiterst milde, maar doeltreffende peeling ontdaan van de dode opperhuidcellen. Na de granenpeeling wordt uw huid intensief gevoed met de vruchten/kleimasker uit de S.P.A. serie. Tijdens het masker een ontspannende hoofdmassage

€ 56,00

SkinIdent

SkinIdent van Dr.Baumann met huididentieke ingrediënten.

€ 51,00

IJsbol/warmtebolmassage

Een complete behandeling zoals de luxe behandeling maar met uitbreiding van de ijs/warmtebolmassage. Verbetert bloedsomloop en laat uw gezicht weer stralen.

€ 45,00

Japanse gezichtsmassage

Japanse gezichtsmassage incl. gezichtsbehandeling

59 Euro

€ 61,00

Fruitzuurpeeling / mineral sea peel gel

Beide peelingen werken intensief door op de huid. De fruitzuurpeeling werkt het best indien er in kuurverband behandeld wordt. 2 behandelingen per week gedurende 4 weken. Indien u kiest voor deze kuurbehandeling dan betaalt u in één keer de kuur. U betaalt dan slechts 360 Euro voor 8 behandelingen (U krijgt dan 2 behandelingen cadeau!) De Mineral Sea Peel gel bevat zeezout en kalkalgen. Maakt de huid fris, fluweelzacht en beter doorbloed. De bloedcirculatie wordt d.m.v. deze peeling geactiveerd.

€ 51,00

Algen Thermo Behandeling

Deze behandeling geeft een uitstekend resultaat bij een verslapte, atrofische en slecht doorbloede huid.