Salon Visuelle

Vennen 7
5104 CS Dongen
Telefoon: 0162321611 / 0615476575
Email: info@visuelle.nl

Salon Visuelle Facebook Salon Visuelle LinkedIN
 
Welkom
Social Media 

100% natuurlijke huidverzorging

•Dr. Baumann

Bionome cosmetica

Dr. Baumann bevat huididentieke ingrediënten en een hoog gehalte aan vitamines. Door deze samenstelling zorgt het voor een optimale verdraagzaamheid en werking. De dagelijkse huidverzorging met Dr. Baumann geeft zekerheid over de best mogelijke resultaten en tevredenheid.

Dr. Baumann:

•wetenschappelijke expertise, kwaliteit en BEWEZEN DOELTREFFENHEID!
•resultaatgericht
•geen parfum en chemische conserveringsmiddelen
•geen dierlijke ingrediënten
•geen minerale oliën
Door het gebruik van meervoudige liposomen worden fantastische resultaten bereikt binnen de huidverzorging. Ze kunnen belangrijke stoffen zoals herstellende en beschermende vitamines in de huid transporteren. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat wanneer de huid tweemaal per dag wordt behandelt met meervoudige liposomen het vochtgehalte van de huid binnen de kortste tijd enorm toeneemt. Liposomen zijn huididentieke stoffen en zijn in staat andere huidvriendelijke stoffen zoals bijv. Vit. E. A. en D-pantenol in de huid te laten indringen. Omdat de lipidenbouwstenen van meervoudige liposomen van nature in de huid voorkomen, worden ze ook zeer goed verdragen.

*Een beter uitziende huid met SPA aromatherapie

Verzorg het ook van binnenuit!! S.P.A.

Traitement Terrain

De TT's worden ingezet om verschillende huidcondities vanaf de oorsprong te verbeteren. Ook zijn er verschillende TT's voor een betere gezondheid. Hoe kan dit?

Een Traitement Terrain (letterlijk; Verzorging van het Terrein) bestaat alleen uit 100% natuurlijke essentiële oliën van de hoogste kwaliteit. Deze worden volledig door de huid opgenomen en komen zo in het lichaam. Daar werken ze direkt aan de oorzaak van een huidprobleem, - conditie of gezondheidsklacht. Het geeft een duurzaam resultaat.

S.P.A. resultaat zonder apparaat!

De producten van S.P.A. bestaan uit vitamines, plantaardige oliën, essentiële oliën, bloemenwaters, bijenwas. Met de producten van S.P.A. ondergaat u een ware wellness beleving in de salon en in het gebruik thuis. Alle ingrediënten zijn zuiver en puur en zoveel als mogelijk biologisch.

Door milieu-invloeden, alsook door verkeerde voeding en het gebruik van verkeerde huidverzorgingsproducten heeft uw huid veel te verduren. S.P.A. verfrist de huid en normaliseert de huidfuncties, door hoog gehalte aan werkstoffen en dieptewerking.