Salon Visuelle

Vennen 7
5104 CS Dongen
Telefoon: 0162321611 / 0615476575
Email: info@visuelle.nl

Salon Visuelle Facebook Salon Visuelle LinkedIN
 
Welkom
Social Media



 

Ervaringen

Naam
Bericht

Han schreef op 28-03-2016:

Om logistieke redenen moest ik wel ik afscheid van je gaan nemen. Heel jammer, een betere en perfectere schoonheidsspecialiste kon ik me niet wensen. Dank voor al die heerlijke behandelingen enmassages. Het ga je goed. Succes met Stichting Tess. Han Breda

H schreef op 24-11-2014:

Dank Lidia, heel veel dank, voor je behandeling van vanmorgen. Kwam ontspannen thuis en...voelde me ook echt mooi!

Patricia schreef op 01-09-2014:

Een heerlijke wellness behandeling gehad vanmorgen. Super om te ervaren heel ontspannen. Lidia is een kei in masseren.

Diny schreef op 30-08-2014:

Heerlijk die gezicht of handmaskers! Echt een aanrader om onder het genot van rustgevende muziek echt te relaxen. Bedankt Lidia voor z n super ontspanningsmoment. Groetjes Diny

Ilona van Ham schreef op 28-08-2014:

Super fijne behandelingen, rustgevend en ontspannend. Altijd een prettige sfeer en fijne uitstrling van de salon. Lydia geeft prettig en ook passend advies, is rustig en straalt dit ook uit. Ik kom erg graag bij Visuelle en ben zeer tevreden over de behandelingen. Groet Ilona

Esther schreef op 28-08-2014:

Heerlijke ontspanning, Lidia is rustig wardoor je heerlijk kan relaxen. Lidia geeft advies op maat en werk met fijne producten die mijn huid goed doen.

Ely schreef op 25-08-2014:

Hallo Lidia, 25-08-2014 Fijne vakantie gehad en goed uit gerust,ben blij dat je er weer ben, ik mis die lekkere behandeling van jou. maak gauw weer een afspraak. Groetjes Ely

Anita Jolie schreef op 25-08-2014:

Welke behandeling je ook kiest het is altijd weer een heerlijk ontspannend moment voor mijzelf. Nu zelfs ook voor mijn dochter van 15 die na 1 behandeling zij dat wil ik wel vaker.

Han schreef op 02-05-2014:

In vergelijking met de traditionele massage is de Japanse massage een unieke ervaring. De massage geeft een weldadig en ontspannen gevoel en..... zo voelt het dagen later nog. Alle behandelingen bij Lidia zijn een feestje maar deze Japanse massage is een GROOT feest: EEN AANRADER! En dank je wel Lidia dat je steeds weer bijschoolt, steeds weer je enthousiasme over weet te brengen.

Inge akkkermans schreef op 24-04-2014:

De Japanse facelift massage is een echte aanrader. Ik heb nu 3 behandelingen gehad en ik zie ook al echt resultaat. Mijn gezicht heeft meer kleur gekregen. Het voelt na elke behandeling ook geweldig. Echt genieten!!!

Anita schreef op 23-04-2014:

Hoi Lydia, Hier nog een korte terugkoppeling van de behandeling: - de doorstroming van het behandelde gezicht en decollete was erg verbeterd na de behandeling. Vooral die avond. - vooral mijn decollete voelde nog enkele dagen na van de behandeling. De doorstroming. Ik vond het een fijne behandeling. Gt anita

Will Heijboer schreef op 23-04-2014:

Het is altijd genieten in de salon van Lidia. heerlijk ontspannen en lekker genieten.

gastenboek schreef op 22-04-2014: