Salon Visuelle

Vennen 7
5104 CS Dongen
Telefoon: 0162321611 / 0615476575
Email: info@visuelle.nl

Salon Visuelle Facebook Salon Visuelle LinkedIN
 
Welkom
Social Media 

Wellness

warmwaterkussenmassage

(Rug/schouders/nek/voetmassage)

Met warme oliën ondergaat u een echt relaxmoment voor uzelf op een zacht gevuld kussen met warm water.

Liggend op de rug, wegdromend alsof je wordt gedragen door het water van de oceaan.

Een warm water kussen massage is een geweldige ervaring om te ondergaan.

€ 30,00

Voetreflexmassage

incl. voetmassagebad

€ 18,00

Oorkaars kruidenmassage

Udaya oorkaars kruidenmassage; Het is een diep reinigende massage en zorgt ook voor een diepe ontspanning. De massage stimuleert het lymfesysteem en werkt op de energieblokkades. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van Thaise kruidenstempeltjes en oorkaarsen. In beiden zit kurkuma verwerkt dat een ontstekingsremmende werking heeft en zuiverend werkt. Dit is goed om te ontgiften. Udaya oorkaars kruiden massage is doeltreffen bij: - Lymfecirculatiestoornissen - Oorklachten (acuut of chronisch) - Oorsuizingen - Sinusklachten - Voorhoofdholte ontsteking - Keelpijn - Veel medicijn gebruik - Stress - Narcose - Ondersteuning bij herstelproces - Ontspant lichaam en geest - Stimuleert de lymfecirculatie - Laat energie beter stromen - Stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

€ 25,00

Reiki

Reiki: Ondersteunt bij zowel lichamelijke als geestelijke klachten. Het heeft een ontgiftende en vitaliserende werking en draagt zo bij aan genezing. Herstelt de harmonie binnen jezelf. Eventuele blokkades worden opgeheven. Bevordert het natuurlijke genezingsproces. Reiki is een mooie aanvulling op de reguliere geneeskunde. Verlicht pijn op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau. Geeft inzicht in je dagelijkse reacties. Je leert jezelf kennen op een diep niveau. Brengt rust en acceptatie. Helpt je om inzichten te krijgen over vragen die je bezig houden op dit moment. Transformeert oude herinneringen. Het is een methode waarbij energie door de handen wordt doorgegeven. 30 min. durende behandeling 15 Euro. 
Nieuw samen met Jolanda Ouburg van La Source uit Sleeuwijk combi behandeling Reiki en japanse gezichtsmassage. "voel de energie stromen"!
Deze behandeling is op afspraak,