Salon Visuelle

Wellness

content image

Schoonheidssalon Visuelle draagt Stichting Tess een warm hart toe met een speciale behandelprijs van 30 Euro op de maandagen en woensdagavonden!!

Stichting Tess is een erkende instelling die geld inzamelt voor dolfijn ondersteunende therapie voor kinderen met het syndroom van down, autisme of een andere verstandelijke of motorische beperking.

Van elke wellnessbehandeling  wordt 5 Euro gedoneerd  aan Stichting Tess.   

Wellnessbehandeling;

Welkom met voetbad.

Naar keuze hoofd- of rugmassage

Reiniging gelaat met masker

Tijdens masker keuze uit hand- of voetmassage

Afsluitende hals/nek/decolleté en gezichtsmassage

Epileren/harsen is niet standaard bij deze behandeling inbegrepen

30 Euro.

content image

Voetreflexmassage

ontspannende voetmassage incl. de chinese en westerse techniek voetreflexmassage. Naast de drukpunten worden ook de meridianen op het been gemasseerd

20 Euro

content image

Oorkaars kruidenmassage

Udaya oorkaars kruidenmassage; Het is een diep reinigende massage en zorgt ook voor een diepe ontspanning. De massage stimuleert het lymfesysteem en werkt op de energieblokkades. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van Thaise kruidenstempeltjes en oorkaarsen. In beiden zit kurkuma verwerkt dat een ontstekingsremmende werking heeft en zuiverend werkt. Dit is goed om te ontgiften. Udaya oorkaars kruiden massage is doeltreffen bij: - Lymfecirculatiestoornissen - Oorklachten (acuut of chronisch) - Oorsuizingen - Sinusklachten - Voorhoofdholte ontsteking - Keelpijn - Veel medicijn gebruik - Stress - Narcose - Ondersteuning bij herstelproces - Ontspant lichaam en geest - Stimuleert de lymfecirculatie - Laat energie beter stromen - Stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

€ 25,00

content image

Reiki

Reiki: Ondersteunt bij zowel lichamelijke als geestelijke klachten. Het heeft een ontgiftende en vitaliserende werking en draagt zo bij aan genezing. Herstelt de harmonie binnen jezelf. Eventuele blokkades worden opgeheven. Bevordert het natuurlijke genezingsproces. Reiki is een mooie aanvulling op de reguliere geneeskunde. Verlicht pijn op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau. Geeft inzicht in je dagelijkse reacties. Je leert jezelf kennen op een diep niveau. Brengt rust en acceptatie. Helpt je om inzichten te krijgen over vragen die je bezig houden op dit moment. Transformeert oude herinneringen. Het is een methode waarbij energie door de handen wordt doorgegeven. 30 min. durende behandeling 15 Euro.