Société Provençale d'Aromathérapie

resultaat zonder apparaat

Traitement Terrain

De TT's worden ingezet om verschillende huidcondities vanaf de oorsprong te verbeteren. Ook zijn er verschillende TT's voor een betere gezondheid. Hoe kan dit?

Een Traitement Terrain (letterlijk; Verzorging van het Terrein) bestaat alleen uit 100% natuurlijke essentiële oliën van de hoogste kwaliteit. Deze worden volledig door de huid opgenomen en komen zo in het lichaam. Daar werken ze direkt aan de oorzaak van een huidprobleem, - conditie of gezondheidsklacht. Het geeft een duurzaam resultaat.

S.P.A. resultaat zonder apparaat!

De producten van S.P.A. bestaan uit vitamines, plantaardige oliën, essentiële oliën, bloemenwaters, bijenwas. Met de producten van S.P.A. ondergaat u een ware wellness beleving in de salon en in het gebruik thuis. Alle ingrediënten zijn zuiver en puur en zoveel als mogelijk biologisch.

Door milieu-invloeden, alsook door verkeerde voeding en het gebruik van verkeerde huidverzorgingsproducten heeft uw huid veel te verduren. S.P.A. verfrist de huid en normaliseert de huidfuncties, door hoog gehalte aan werkstoffen en dieptewerking.

De peeling van S.P.A. die moet je een keer hebben ervaren!

S.P.A. granenpeeling

Met de granenpeeling krijg je een superzachte huid. In combinatie met de plantenoliën die ervoor zorgen dat de peeling afgerubbeld wordt, wordt de huid middels deze uiterst milde, maar doeltreffende peeling ontdaan van de dode opperhuidcellen. Na de granenpeeling de huid intensief gevoed met de vruchten/kleimasker uit de S.P.A. serie.