Even voorstellen

Ik ben Lidia Kanters en sinds 2002 ben ik als schoonheidsspecialiste werkzaam. Begonnen in een kamer op de 1e verdieping van ons woonhuis en nu al weer enkele jaren is de salon te vinden op de begane grond en dus voor iedereen toegankelijk. Mijn passie om de huid met puur natuurlijke producten te behandelen was al meteen ontstaan nadat ik de opleiding afgerond had. (Esthetica opleidingen Breda). S.P.A. sprong er voor mij, ten opzichte van reguliere cosmetica merken echt uit, zodat de keuze al snel gemaakt was. De weg die ik insloeg was niet altijd de makkelijkste weg. De essentiele oliën waarmee gewerkt wordt vraagt ook een zekere kennis. Verdieping hierin maakt het vak alleen maar leuker.

Na een aantal jaren is er Dr.Baumann bijgekomen die ook volledig natuurlijk is. Zo kan er een diversiteit aan behandelingen gegeven worden en kan er breder huidadvies geboden worden.

Voetreflexmassage, reiki en verschillende gezichtsmassages (japanse drukpuntmassage), energetische hoofdmassage zijn mijn specialisaties. Met aandacht behandelen en de tijd nemen voor de cliënt dat is waar ik voor sta. Resultaat gerichte behandelingen zonder apparaat!

Ik verwelkom je graag in de salon!

Liefs Lidia